Capelle On Stage

Muziek / Dans / Theater

Talent Showcase Festival & workshops voor jongeren

Hou je van muziek, dans of theater? Dan is dit echt iets voor jou! Capelle On Stage, het showcase festival waarin jij je kunt uiten en je talent kan laten zien! In de aanloop naar het festival kun je allerlei workshops volgen waarin je alles leert over het geven van een goede presentatie.

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt! Ook als je nieuwsgierig bent naar hoe het is om op het podium te staan kan je meedoen. Maak kennis met hoe je gevoel omzet naar beweging, muziek, of acteren. Je krijgt de ruimte en support om je te uiten, ontdek jouw stem, jouw moves, jouw tekst!

Capelle On Stage 1
Capelle On Stage 2
Capelle On Stage 3

WORKSHOPS: VANAF 5 FEBRUARI

Jongerentheater Quint, Walhallab, SKVR, Isala Theater, Noes Fiolet Studio’s en CAPSLOC nodigen je uit om mee te doen aan workshops in theater, dans en/of muziek. Ga alleen, of met je vrienden aan de slag met gave docenten en je skills. Laat je inspireren en stap straks in de spotlights op het podium! Deelname aan het showcase festival is vrijblijvend: het mag, maar het moet niet! Voor de deelnemers die een showcase willen geven, worden mentor momenten ingepland waarop je jouw idee voor de presentatie buiten de workshops om kan bespreken.

SHOWCASE FESTIVAL: ZONDAG 30 APRIL

Samen met de andere deelnemers sta jij in de spotlights of show je jouw kunstwerk in de expositie, op zondag 30 april tijdens het Capelle Showcase festival.

INSCHRIJVEN

Wanneer: workshops vanaf 5 februari/ showcase festival: 30 april
Meer info: + inschrijven via de website van Capelle On Stage!