GELUK!

Binnenkort in het theater te zien!

Een absurd zwarte komedie naar de film 'O Lucky Man!' van Lindsay Anderson

 Wegens de coronamaatregelen is de voorstelling geannuleerd. Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om de voorstelling te verplaatsen naar het voorjaar. Indien u al kaartjes heeft gekocht, ontvangt u bericht van het Isala Theater.

Mitchell is de vleesgeworden Amerikaanse droom. Vol ambitie en doorzettingsvermogen is hij vastbesloten om ‘het te maken in de wereld’. Hij is echter niet de enige die dat wil en blijkt vooral goed van pas te komen bij het realiseren van de meedogenloze carrièreplannen van andere gelukszoekers. Berooid blijft hij achter met de vraag: Wat is geluk? En waar is het te vinden?

Dertien spelers van Jongerentheater Quint leven zich uit in deze bewerking van de 70’s cultklassieker, die in het Trump-tijdperk weer verrassend actueel is geworden.

Geluk! wordt o.a. gemaakt door Jeroen S. Rozendaal (script & regie), Vera Cup (regie-assistentie), Renate de Jong (choreografie), Robin van Hilten (muzikale leiding & arrangementen), met Anne Schmitz, Cas Reijnen, Dion Berkvens, Esmée Wagelaar, Iva van Dam, Julie Tönder, Leya Goudriaan, Liselotte Schmitz, Luka Biemond, Mike Berendsen, Serginho Peters, Vonne Biemond & Wilbert Eerland.

16-12 ’20 Isala Theater te Capelle aan den IJssel  Aanvangstijd 19:00 Première P Reserveren
16-12 ’20 Isala Theater te Capelle aan den IJssel  Aanvangstijd 21:00 Reserveren
17-12 ’20 Isala Theater te Capelle aan den IJssel  Aanvangstijd 19:00 Reserveren
17-12 ’20 Isala Theater te Capelle aan den IJssel  Aanvangstijd 21:00 Reserveren
20-12 ’20 Isala Theater te Capelle aan den IJssel  Aanvangstijd 14:00 Reserveren
20-12 ’20 Isala Theater te Capelle aan den IJssel  Aanvangstijd 16:00 Reserveren