Onze Sponsors

Onze theatervoorstellingen kunnen niet alleen worden gefinancierd door de inkomsten van de spelersbijdrage en de kaartverkoop. Hoewel alle spelers en medewerkers van productie, techniek, geluid, grime en decor op vrijwillige basis of ver onder gangbare prijzen meehelpen blijft het nodig dat we via andere bronnen geld binnenhalen. Sponsors zijn daarom van groot belang. Zij zorgen er mede voor dat wij op financieel verantwoorde wijze actief kunnen zijn als toneelvereniging.

Tips

Het kan zijn dat u een sponsornaam mist in de opsomming hieronder waarvan u weet dat deze een bijdrage wil leveren aan de activiteiten van Jongerentheater Quint. Iedere bijdrage kunnen wij zeer waarderen. Aarzelt u niet en .(JavaScript must be enabled to view this email address) met de bedrijfsnaam en contactpersoon zodat wij contact kunnen opnemen. Wie weet staat deze sponsor binnenkort op deze pagina. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

 Graag stellen wij alle sponsors van
Jongerentheater Quint aan u voor:

Gemeente Capelle aan den IJssel
Gemeente Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel.

Isala Theater
Isala Theater

Het Isala Theater is een middelgroot theater in het centrum van Capelle aan den IJssel.

EYE College
EYE College

EYE College is een vertrouwde school waarin jij je samen met anderen ontwikkelt tot een zelfbewuste jongvolwassene met een solide basis, die klaar is voor de toekomst.

Van Cappellen Stichting
Van Cappellen Stichting

Het ondersteunen van sociale, culturele en algemene belangen van de inwoners in de gemeenten Capelle, Nieuwerkerk en Krimpen.

Gemeente Zuidplas
Gemeente Zuidplas

De gemeente Zuidplas is een fusie gemeente in de provincie Zuid-Holland.

Gemeente Krimpen aan den IJssel
Gemeente Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een plaats en gemeente in de Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.