Workshops

Theaterworkshops voor het primair onderwijs

Stichting Jongerentheater Quint biedt theaterworkshops aan voor onder andere het primair onderwijs. De workshops staan inhoudelijk op zichzelf, de kinderen hoeven er daarom niet van tevoren op te worden voorbereid. De workshops worden op school gegeven. Het liefst in een speellokaal of anders in een groot lokaal waar de stoelen en tafels zoveel mogelijk aan de kant zijn gezet.

De vier seizoenen

Theaterworkshop over de verschillen tussen lente, zomer, herfst en winter.

De vier seizoenen

In deze theaterworkshop reizen we van seizoen naar seizoen. We beginnen met eenvoudige theateroefeningen en ontdekken daarna één voor één de seizoenen. Hoe voelt de winter? Wat zie je in de lente? Wat beleven we allemaal in de zomer? Wat hoor je in de herfst? Centraal staat het seizoen waarin we ons op het moment van de workshop bevinden. Heeft u bij het inplannen voorkeur voor een bepaald seizoen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Thema’s die in deze workshop behandeld worden, zijn: expressie, fantasie en zintuigen.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Workshop aanvragen

Iedere workshop kost €67,50 exclusief reiskosten á €0,23 per kilometer en duurt één klokuur. Zeker voor de jongste groepen is een uur soms lastig vol te houden. In overleg met de groepsleerkracht kan de docent besluiten om de workshop te verkorten.

De workshops worden gegeven aan bestaande lesgroepen. Als er speciaal groepen worden samengesteld hanteren wij een maximale groepsgrootte van 15 leerlingen.

Naast ons vaste aanbod, bieden wij ook de mogelijkheid voor workshops op maat.
Voor vragen en/of boekingen kunt u .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Geschikt voor groep

1 & 2